Kaikki tylsä lakiteksti

Yleistä

Ekoshop.fi on Maanrakennus KaVa Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Maanrakennus KaVa Oy, Karstuntie 355 A1 08450 Lohja. 3380418-7. Maanrakennus KaVa Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

 

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelutarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7 

40100 Jyväskylä 

Lisätietoa täältä

 

 

Toimitus, toimituskulut ja toimitusaika

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytämme postin ja matkahuollon palveluita tilausten lähettämiseen, toimituskulut määräytyvät valitsemanne toimitustavan mukaan. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Yli 50€ tilauksiin toimituskulut ovat ilmaiset.

Pyrimme pakkaamaan ja lähettämään tuotteet viimeistään seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä, mutta joitakin tuotteita ei aina ole varastossa tai niitä ei suuren kokonsa vuoksi pidetä varastotuotteina. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5 työpäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen sekä tilauksen jälkeen erikseen sähköpostilla. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien, tämä koskee vain myyntikelpoisia tuotteita (terveydellisistä tai hygieniasyistä emme voi kaikkia tuotteita ottaa palautuksena vastaan) Palautustilanteessa tulee olla AINA ensin yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli tuote on viallinen, rikkoontunut tms ei palautuksesta aiheudu asiakkaalle kuluja, tietyissä tapauksissa perimme asiakkailta normaalin postimaksun hinnan ( esim. asiakkaan ollessa tyytymätön tuotteeseen ). Palautustilanteessa maksun palautus tapahtuu 7-14vrk kuluessa palautuksen hyväksymisestä, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona). 

Asiakaspalvelu

Kysymyksiä, ongelmatilanne, parannusehdotus ?

045-6014313 tai info@ekoshop.fi